Weet jij zeker dat je alle fiscale voordelen benut?

De meest succesvolle bedrijven hebben in ieder geval één ding met elkaar gemeen: hun financiële administratie is tot in de puntjes geregeld.

Wel of geen personeel aannemen voor de financiële administratie?

Je bedrijf groeit, gelukkig. Misschien denk je zelfs na over het aannemen van personeel. Je hebt de ambitie om je bedrijf verder te laten groeien. Met de groei van je bedrijf zie je echter ook de administratie toenemen. Hierdoor ben je steeds meer van je kostbare tijd kwijt aan het bijhouden van alle inkomende en uitgaande facturen. Er is steeds minder tijd om te besteden aan de verdere groei van je onderneming. Je twijfelt of je er goed aan doet om de administratie uit te besteden. Want je wilt ook graag goed zicht houden op de cijfers.

Je denkt er over na om iemand aan te nemen voor de administratie, maar je;

✓ kan geen geschikte kandidaat vinden;

✓ bent nog niet toe aan de verplichtingen en/of verantwoordelijkheden;

✓ hebt onvoldoende uren beschikbaar voor iemand met de gewenste ervaring.

Wil jij meer uit je administratie halen?

✓ Meer tijd | ✓ Meer fiscale voordelen | ✓ Meer groei | ✓ Meer winst

Iedere ondernemer komt op het punt dat hij keuzes moet maken als het op de administratie aankomt.

Een keuze die ontzettend belangrijk is. Vooral wanneer je de ambitie hebt om je bedrijf op een gezonde manier te laten groeien. Het is niet voor niets dat de meest succesvolle bedrijven in ieder geval één ding met elkaar gemeen hebben: de financiële administratie is uitstekend op orde.

Raak jij af en toe het overzicht kwijt als het op de administratie aankomt? Ben je meer tijd kwijt aan de administratie dan goed is voor je bedrijf? Of wordt de administratie steeds groter en gaat dit ten koste van de groei van je bedrijf?

Ben je op zoek naar een oplossing waarmee je:

✓ Meer tijd kunt besparen?

✓ Op een gezonde manier kunt groeien?

✓ Geen fiscale voordelen missloopt?

✓ Vol vertrouwen kunt ondernemen?

Een goeie administratie lost een probleem op, een slechte administratie zal er één creëren.

Je bedrijf veilig laten groeien?

Ontdek een administratie die tijd bespaart, is ingericht op de toekomst én zorgt voor een gezonde groei van je onderneming!

Onze klanten hebben altijd gelijk

“Na het inboeken van mijn administratie werd ik direct geattendeerd op verschillende fiscale voordelen. Door op tijd te investeren kon ik mijn bedrijf laten groeien en hoefde ik ook nog eens minder af te dragen aan de belasting.”

Lauren VisserCo-founder Merkmonsters

Met opgestroopte mouwen pakken we het als volgt aan

We digitaliseren je complete administratie

Wil jij direct meer profijt van je administratie en er zeker van zijn dat je de juiste financiële keuzes maakt met je bedrijf?

 

Ja, ik wil meer uit mijn administratie halen!

Koppelen van je bankrekening

We koppelen je bankrekening(en) aan je administratie, hiermee worden de bankafschriften dagelijks gedownload en verwerkt in je administratie.

Directe verwerking van facturen

We zorgen ervoor dat je crediteuren zijn/haar facturen direct naar je administratie stuurt en verwerken deze in je administratie.

Heldere debiteurenadministratie

Je eigen debiteurenadministratie loopt via het administratiepakket. Hiermee is je debiteurenadministratie gelijk op orde.

Altijd inzicht in je administratie

De Jong Administratieve Diensten verwerkt de administratie waardoor je altijd volledig inzicht in je winst en verlies rekening, crediteuren en debiteuren hebt.

Gerard de Jong - De Jong Administratieve Diensten

Gerard de Jong

Eigenaar – De Jong Administratieve Diensten

Jouw reisleider in de fiscale wereld

De Jong Administratieve Diensten neemt alle administratieve lasten uit handen. Hoever je hier in wilt gaan is aan jou. Wat je van ons kunt verwachten is ongevraagd advies. We laten je graag zoveel mogelijk met rust, maar wanneer we denken dat er ergens voordeel te behalen valt dan laten we je dat zeker weten.

Wij hebben jarenlange ervaring met het voeren van complexe administraties voor verschillende bedrijven. Als een reisleider in de fiscale wereld zorgen we ervoor dat je geen voordelen meer misloopt. Bovendien kunnen we door onze flexibele houding snel schakelen wanneer dat nodig is,  daarmee passen wij ons aan op jouw bedrijf.

De Jong Administratieve Diensten

✓ Wil jij kosten besparen?

Wij werken ontzettend efficiënt, omdat we de hele dag bezig zijn met het bijhouden van de administratie. Als het op boekhoudsoftware aankomt, halen we alles eruit wat er in zit. Bovendien zijn onze tarieven in veel gevallen lager in vergelijking tot de personeelslasten van bedrijven die er voor kiezen om wel zelf te administratie te voeren. Oh! En voor ons hoef je ook geen kantoorruimte of computer te kopen natuurlijk.

✓ Wil jij meer inzicht?

Door de administratie uit te besteden weet je zeker dat hij volledig is, dat checken wij namelijk voor je. Wanneer er stukken ontbreken, dan laten we dit weten. Zo weet je zeker dat je altijd over het juiste inzicht beschikt ten aanzien van de bedrijfsresultaten. Wel zo makkelijk als je op het punt staat om een belangrijke beslissing te nemen bijvoorbeeld.

✓ Wil jij je administratie automatiseren?

Het merendeel van de administraties die we voeren zijn volledig digitaal. Hoe groter de administratie is, des te meer schaalvoordelen heb je van zo’n digitale administratie. Vooral wanneer het op tijd aankomt. Het digitaliseren van de administratie is echter wel een tijdrovend en complex proces. Gelukkig hebben wij dit al vele keren doorlopen, waardoor je administratie gemakkelijk kunnen inrichten. Wij lopen voorop in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van boekhouden.

✓ Wil jij meer kwaliteit?

Voor een eigen financiële afdeling is het vaak moeilijk, dan niet onmogelijk, om over alle kennis die nodig is te beschikken. Omdat wij ons volledig focussen op de boekhouding en door de jaren heen veel ervaring op hebben gedaan met verschillende complexe administraties, weten we precies op welke momenten we moeten schakelen. Hierdoor heb je met het uitbesteden van de administratie veel meer kwaliteit.

✓ Wil jij meer flexibiliteit?

Wanneer je bedrijf groeit, groeit ook de administratie. Een probleem dat simpel is op te lossen door nieuw personeel aan te nemen. Maar wat als er sprake is van een krimp?  Veel bedrijven worstelen met de snelle groei of krimp van hun financiële afdeling. Wij groeien of krimpen zo snel als jij dat wilt, zo sluit onze dienstverlening naadloos aan bij eventuele wisselende omstandigheden.

Je onderneemt pas echt zorgeloos, wanneer je weet dat je alles uit je administratie haalt wat er in zit.

Haal direct meer uit mijn administratie!