fbpx

Groei: aansturen op resultaat

Het is tijd om te groeien

Al sinds de start van ons bedrijf is het onze missie om ondernemers te ontzorgen en begeleiden als het op de boekhouding aankomt. Zodat zij zich kunnen richten op waar ze goed in zijn en de volledige focus hebben op de groei van hun bedrijf. Na vorig jaar de overstap te hebben gemaakt op het digitaal boekhouden en daarmee de werkprocessen te hebben versneld, is het nu tijd om een stap verder te gaan. Het is tijd voor actie!

Ontzorging -> Inzicht -> Focus -> Actie!

We hebben daarom het besluit genomen om onze huidige dienstverlening verder uit te breiden. Met advisering dat zich volledig focust op de resultaatverbetering van jouw bedrijf. Hierdoor weet jij straks precies welke acties vereist zijn om te groeien en kun je slimmer en sneller ondernemen. 

Om dergelijke adviezen te kunnen geven maken we gebruik van een nieuw product: groei. Groei is een tool die realtime alle financiële data van een bedrijf combineert met de operationele data. Niet alleen de cijfers die je in de boekhouding vind dus, maar ook gegevens als winkelbezoekers, verkoop per tafel, of welke andere kengetallen voor jouw bedrijf relevant zijn. Deze data wordt aan de hand van vooraf bepaalde KPI’s (waarom je met KPI’s zou moeten werken, dat lees je hier) in groei weergegeven. In een overzichtelijk dashboard, zodat jij te allen tijde kunt zien hoe jouw onderneming er op dat moment voor staat.  

De voordelen van groei

Groei kent ontzettend veel voordelen. De belangrijkste drie hebben we hieronder op een rijtje gezet. Benieuwd naar een overzicht van features? Kijk dan op de groei-pagina.

✓ Je eigen groeimeters

In jouw groei-omgeving kun je zelf de indicatoren instellen die bepalen hoe jouw onderneming ervoor staat. Deze indicatoren worden ook wel de KPI’s genoemd, welke worden opgebouwd vanuit de financiële en operationele data.

✓ Budgetbewaking

In jouw groei-omgeving kun je gebudgetteerde posten instellen. Zo kun je realtime zien wat de prestaties van het bedrijf zijn ten aanzien van je eigen begroting. Je komt op deze manier niet snel voor onverwachte verrassingen te staan.

✓ Scenario’s & Wat nou als

In jouw groei-omgeving kun je volledige scenario’s simuleren. Zo kun je precies zien wat de eventuele gevolgen van bepaalde acties zijn. Wat nou als… we de prijs verhogen? we iemand aannemen? de omzet in categorie X  3% stijgt? Door verschillende scenario’s te bekijken kun je onderbouwde beslissingen nemen. 

Groei koppelen aan bestaande software

Vanzelfsprekend werkt groei naadloos samen met Yuki, de boekhoudsoftware waar wij gebruik van maken. De informatie vanuit Yuki is realtime gekoppeld aan jouw groei-omgeving, waardoor je altijd inzicht hebt in de meest recente cijfers van je boekhouding. Groei kan echter aan nog veel meer databronnen gekoppeld worden. Deze bronnen kun je stuk voor stuk op een gemakkelijke manier inladen in jouw eigen groei-omgeving. Denk bijvoorbeeld aan personeelsbestanden, website statistieken, of verzendingsgegevens. Systemen als Google Analytics, Sap of Korton en vele anderen, je kunt ze allemaal koppelen met groei. 

Gebruik je een systeem dat niet gekoppeld kan worden, of heb je handmatig data verzameld? Ook dit kan eenvoudig worden geüpload in groei. Via een CSV bestand bijvoorbeeld. Zo kun je met groei altijd aansturen op basis van de voor jouw bedrijf relevante data.

Kort samengevat: groei geeft je alle nodige inzichten om snel te kunnen schakelen met jouw onderneming zodat je deze op een effectieve manier kunt laten groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden van groei?

Op de groei-pagina staat alle relevante informatie. Wil je liever van een persoonlijk advies worden voorzien of de mogelijkheden bespreken rondom groei, neem dan contact met ons op via de contactpagina. 

Laat een reactie achter