Zeg maar dag tegen je schoenendoos met bonnetjes!

Digitaal boekhouden heeft ontzettend veel voordelen. Niet alleen vanwege de hoeveelheid papier die je bespaart. Het bespaart ook ontzettend veel tijd: het meest kostbare bezit van iedere ondernemer.

Wij helpen je graag om de boekhouding efficiënt in te richten en leggen een koppeling met je bank. Op die manier hoef je niets meer handmatig in te voeren. Ook het kwijtraken van bonnetjes is vanaf nu verleden tijd. Je kunt deze namelijk direct invoeren met je smartphone!

Digitaal Boekhouden - Voorbeeld app (yuki)

Automatische bankkoppeling

Ons digitaal boekhoudsysteem kan met de meeste banken automatisch gekoppeld worden. Op deze manier hoef je nooit meer bestanden handmatig aan te leveren. Biedt jouw bank geen ondersteuning, dan kun je gemakkelijk een MT940 downloaden en inladen.

Inboeken op de manier waarop jij dat wilt

Mail de bestanden naar je boekhouding, leg een koppeling met je cloud-opslag of boek alle documenten uit je administratie handmatig in. Je kunt zelf een manier kiezen die het beste bij jou past. Ons systeem is flexibel te gebruiken.

Alle stukken zeer snel verwerkt

Alle administratie die je aanlevert, wordt door ons zeer snel verwerkt en vervolgens opgeslagen in jouw eigen omgeving. Op deze manier heb je ten alle tijde inzicht in je financiële situatie en weet je op ieder moment precies waar je aan toe bent. Alles is gemakkelijk bij te houden vanaf je smartphone.

Digitaal boekhouden, hoe zit dat precies?

Is digitaal boekhouden wel veilig?

Ja, digitaal boekhouden is veilig. Alle uitwisselingen van gevoelige gegevens gebeurt via beveiligde servers en het systeem wordt op regelmatige basis uitvoerig gescand. Daaraan zitten strenge kwaliteitseisen verbonden. Wil je meer weten hierover? Lees dan het volledige artikel over de veiligheid van de Yuki-app.

Kan ik ook offertes en facturen versturen vanuit de app?

Ja, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wil je hierover graag meer informatie ontvangen. Neem dan even contact met ons op.

Ben ik bij jullie verplicht om mijn boekhouding digitaal in te leveren?

Nee, zeker niet. Je bent in principe vrij om te kiezen voor een type boekhouding die jij zelf prettig vind werken. Wij begrijpen goed dat er ook ondernemers zijn die alles het liefst op papier blijven aanleveren. Dat is voor ons geen probleem, ook deze stukken boeken we met evenveel liefde in.

Welke smartphones zijn geschikt voor jullie app?

De app die wij gebruiken voor de boekhouding is compatible met zowel android als iPhone. Hij is dus te gebruiken bij vrijwel ieder type smartphone.

Ik werk op dit moment al met een digitale boekhouding, levert dit problemen op?

Er komen steeds meer online tools en applicaties die helpen de boekhouding overzichtelijk te houden, ieder met hun eigen voor- en nadelen. In principe werkt ons systeem goed samen met de meeste van deze tools. Maar om er zeker van te zijn is het altijd een goed idee om even contact met ons te zoeken.  Zo kunnen we een advies op maat geven.

Welke app gebruiken jullie voor de boekhouding?

Het digitale systeem dat wij gebruiken heet Yuki. Dit systeem wordt al door meer dan 600 boekhouders in Nederland gebruikt. Het is een volledig veilig en vertrouwd systeem, dat bovendien erg gebruiksvriendelijk is.

Ik heb een andere vraag over digitaal boekhouden!

Heb je een vraag waarvan het antwoord niet terug te vinden is op deze pagina? We beantwoorden met veel plezier alle vragen die je hebt. Op de contactpagina kun je gebruik maken van het contactformulier om je vraag of vragen aan ons te stellen.

Je kunt daar eventueel ook je telefoonnummer achterlaten met het verzoek om te worden teruggebeld. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk de uitlegvideo!

Overstappen naar een digitale boekhouding

Overstappen naar een digitale boekhouding is voor sommige ondernemers een grote stap. Vooral wanneer je een complexe boekhouding hebt. Wij begeleiden onze klanten tijdens het proces en dragen er zorg voor dat de transitie een vlekkeloos verloop kent.

Veilig en snel werken met Yuki

Het systeem waarmee wij werken heet Yuki. Dit systeem biedt een online omgeving aan waarin je altijd direct inzicht hebt in je administratie. Deze omgeving is gekoppeld aan een app, zodat je zelfs in de winkel al facturen en bonnetjes kunt toevoegen aan de administratie. Ontzettend handig!

Stap 1 - Scan alle bonnetjes op een simpele manier met je smartphone
Stap 2 - Mail je facturen door naar de boekhouder
Stap 3 - Je kunt makkelijk de administratie bijhouden in de app
Stap 4 - Wij verwerken alles op de juiste manier in jouw boekhouding
Stap 5 - We bespreken samen de resultaten.
Bel direct met de Jong Administratieve Diensten